Produkter för rizinusöl arrkulin (5)

Astaxantin

Astaxantin

Du kan hitta specifikationerna på vår webbplats. För förfrågningar och uppföljningsfrågor, tveka inte att skicka oss ett meddelande.
Paraffinstearinsyra 2

Paraffinstearinsyra 2

Stearinsyra: Av vaxet; Den förlänger brinntiden, gör det lätt att få ut det ur formen och förhindrar att det bildas sot vid bränning. Proportionen som bör tillsättas till ljuset förändras säsongsvis. Det rekommenderas att använda 15% på sommaren och 10% på vintern.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av köttprodukten som inte har behandlats med värme, kallad "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", tillverkad med långsam mognadsteknik (temperatur från 6 till 12ºC och initial relativ luftfuktighet från 78 till 86%). Format: påse 4 kg
Inulin från Cikoria 500G

Inulin från Cikoria 500G

Inulin är en naturligt förekommande multi-korn som inte kan brytas ner av människan, vilket gör att den fungerar som kostfiber. Det förekommer i rötterna och knölarna av vissa växter (cikoria, jerusalemskocka, kronärtskocka, maskros, lök, vitlök, bananer). Oftast utvinns det från cikoria. Inulin kännetecknas av låg kaloriinnehåll och mild sötma. Eftersom det är 10 gånger mindre sött än socker används det vanligtvis inte som ersättning. Inulin används som gel, förtjockar och stabiliserar ämnen. Inulin som tillsätts till livsmedel minskar kaloriinnehållet, dämpar aptiten och ökar känslan av mättnad. Tack vare detta förbättrar det kontrollen över mängden konsumterad mat. Det fungerar hos personer med bantningsdieter. Inulin fungerar som ett prebiotikum, stimulerar utvecklingen av en normal tarmbakterieflora och påverkar därmed hälsan positivt.
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse